12.06.2024 Г. – ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО –  ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ!

СУ „Христо Ботев“-град Съединение – Правилният избор!

Училището дава не просто знания. То е добрата основа за характер, ценности, въображение.Днес в централната сграда на СУ „Христо Ботев“ посрещнахме четвъртокласниците на Випуск 2024. Учениците разгледаха оборудваните кабинети, класните стаи, залата по ФВС. Усетиха училищната атмосфера, запознаха се с учителите по предмети, срещнаха се с техни приятели-ученици от 5 и 6 клас. Представихме им богатия ни на изяви живот, споделихме им нашия образователен модел, разказахме им какво  предстои в обучението в 5 клас.

 Видео тук.

11.06.2024 Г. – ДОВИЖДАНЕ, ТРЕТИ КЛАС!

Днес се проведе тържество за завършването на 3. клас  с класни ръководители г-жа Н.Генчева и г-жа А.Митова. С много настроение учениците рецитираха, пяха, танцуваха и се забавляваха. Пожелаха си весела ваканция и прекрасни летни дни. Снимки тук.

07.06.2024- ПРАЗНИКЪТ ЗА ЗАВЪРШВАНЕ НА ПГ

С много игри, песни  и закачки децата от ПГ при СУ „Христо Ботев“ гр.Съединение  отпразнуваха края на учебната година. Бъдещите първокласници с вълнение  получиха своите първи  удостоверения. Обещаха на класния си ръководител г-жа Елица Тодорова и на  родителите си да бъдат отговорни ученици и да вървят смело по пътя на знанието! На добър час, мили деца! Снимки тук.

07.06.2024 Г. – ДОВИЖДАНЕ, ПЪРВИ КЛАС! ВАКАНЦИЯ, ЗДРАВЕЙ!

Завършването на 1 клас е емоционален момент както за учениците, така и за техните учители и родители. На 7 юни 2024г. се проведе тържество по случай успешното завършване на 1 клас с класни ръководители: г -жа С.Симеонова и г-жа В.Станчева. С много настроение, ентусиазъм и вълнение учениците рецитираха, пяха и танцуваха пред присъстващите учители и родители. В обръщение към бъдещите второкласници Директорът на училището г-жа Спаска Ненчева им пожела да обогатяват своите знания и умения и да са успешни и през следващата учебна година. Първокласниците получиха своите Удостоверения, а някои от тях получиха грамоти и книжки за отличен успех. Учителите поздравиха своите възпитаници за успешното завършване на 1 клас, пожелаха им още много успехи по пътя на познанието, много здраве, късмет, сили и на есен да дойдат отново в училище! Снимки тук.

05.06.2024  – ЗА ПОДОБРОТО УТРЕ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!“

„За по-доброто утре! Аз искам да бъда ученик в нашето училище!“

        Под този надслов на 05. 06. 2024 г. /сряда/ се проведе среща, инициирана от г-жа Ваня Ликова – старши преподавател по български език и литература и класен ръководител на 7.б клас,  между учениците от двата седми класа с успели хора от нашия град, които са завършили своето образование в СУ „Христо Ботев“ – гр. Съединение, и са се реализирали успешно в различни области на живота.

       На срещата присъстваха бивши възпитаници на училището ни: г-жа Елена Кабашка – директор на ДГ с ЯГ „Осми март“, г-н Костадин Апостолов – учител по физическо възпитание и спорт в училището, г-жа Таня Дългърска – медицинска сестра в училище, г-жа Надя Попова – икономист по образование и родител на седмокласник, г-ца Сара Ангелова – помощник-фармацевт, г-жа Тинка Богданова – родител на седмокласник.

      Гостите споделиха  със седмокласниците своите впечатления от обучението си в СУ „Христо Ботев“ и защо са избрали училището в Съединение, какво са постигнали и как са продължили образованието си по-нататък. Всички с интерес слушаха емоционалните спомени, споделени от гостите.

      Основното послание към всички седмокласници беше: „Аз  успях, защото се доверих на учителите в СУ „Христо Ботев“ – град Съединение!“

Всички присъстващи, завършили нашата гимназия в различни години в период повече от тридесет години, изпратиха своето позитивно послание към седмокласниците, за да може децата да изберат възможността да получат добро средно образование в родното училище, в което работят способни педагогически специалисти, всеки един от които се е доказал в своята област.

      В края на срещата си пожелахме всички: „Нека бъдем част от образованието в СУ „Христо Ботев“ – град Съединение!“.

      Такова беше и пожеланието на родителската среща, на която присъстваха родителите на бъдещите осмокласници, проведена същия ден! Снимки тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *