26.05.2023 г. – ИЗЛОЖБА С РИСУНКИ НА УЧЕНИЦИ

Още пролетно настроение ни доставят рисунките на нашите ученици, които са аранжирани в нова изложба в централната сграда на училището. Пъстрота, цветове, различни тематики и използвани похвати демонстрират младите художници, които са придобили като умения в часовете по Изобразително изкуство. Браво!

26.05.2023 г. – САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА С РИСУНКИ НА СТОЯН ГЪРБЕШКОВ

Рисунките на още едно талантливо дете ще греят в Детски отдел при Народна библиотека „Иван Вазов“- Пловдив от днес. Красивата изложба е дело на Стоян Гърбешков, ученик от СУ „Христо Ботев“- гр. Съединение. Благодарим на г-жа Таня Балканска за възможността отново да се докоснем до възхитителния талант на нейните ученици.

25.05.2023 г. – ЕКСКУРЗИЯ ДО СТАРА ЗАГОРА

Под надслов „Нека опознаем животинския свят и да го ценим и пазим!“ учениците от начален етап на СУ „Христо Ботев“ посетиха Зоологическата градина и „Зелени Балкани“ в Стара Загора.Денят премина в забавление, разходка сред природата и опознаване на животинския свят. Научиха много нови неща за произхода и живота на различните видове животни.И както сами казаха в спасителния център на „Зелени Балкани“, от нас зависи тези отпадъци да не са в гнездата на птиците. Нека пазим природата!

24.05.2023 г. – „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ…“

22.05.2023 г. – ПРОЛЕТЕН СПОРТЕН ПРАЗНИК

21.05.2023 г. – АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ НА ВИСПУСК 2023!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.