„Приложни изкуства“

2015/2016 година

И през учебната 2015/2016 година г-жа Иванка Габровска сформирас ученици от V-VIII клас на СОУ „Христо Ботев“-гр.Съединение извънкласна форма – Клуб „Приложни изкуства“.


08.03.2016Г.- КАРТИЧКИ КВИЛИНГ ОТ КЛУБ „ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА“

Изящни и красиви картички с техника „квилинг“  за 8 март създадоха участниците в Клуб „Приложни изкуства“ с ръководител г-жа Иванка Габровска. Браво!

01.03.2016г. – Картички за 1 март!

Участниците в Клуб „Приложни изкуства“ с ръководител г-жа Иванка Габровска подредиха в централната сграда изложба с картички за 1 март, изработени с техника „квилинг“. Те участваха в украсяването на традиционното мартенско дърво в центъра на града. Отправиха и първомартенски поздрав към администрацията на Община Съединение с красивите си ръчно изработени картички.


ОЩЕ КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ ОТ КЛУБ „ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА“

Шампанско и чинии с коледен декупаж сътвориха участниците в клуб „Приложни изкуства“ с ръководител г-жа Иванка Габровска. В редовните часове по ДТИ шестокласниците направиха интересни коледни картички. Подредени са в богата и пъстра  коледна изложба в централната сграда на училището.

Част от изделията ще бъдат предоставени за разпродажба на Благотворителния коледен базар, чиято  кауза тази година е набиране на средства за децата-сираци.

Поздравления! Страхотни изделия!

КОЛЕДНА ПОДГОТОВКА В КЛУБ „ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА“

През учебната 2015/2016г. за поредна година  в СОУ „Христо Ботев“-гр.Съединение е сформиран Клуб „ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА“ с ръководител г-жа Иванка Габровска. Участниците изработиха картички и свещи с техника- топъл ембосинг, и календари за новата 2016 година. Приятните часове на работа в клуба надграждат уменията на учениците, а освен това са и с благородна цел. Изделията ще бъдат дарени  за разпродажба в традиционния Коледен благотворителен базар, организиран от НЧ „Съединение 1875“ на 18.12.2015г., чиято кауза тази година е помощ за децата-сираци.

Клуб „Приложни изкуства“, поздравяваме ви за изящните саморъчно изработени предмети, с които  ще покажете  вашата доброта и съпричастност, и ще направите щастлива Коледата и на децата, останали без родители!


2014/2015 година

ИЗЛОЖБА НА КЛУБ „ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА“

Учениците от клуб „Приложни изкуства“  с ръководител г-жа Иванка Габровска подредиха годишна изложба с картички (техника „скрап букинг“) и  стенни часовници (техника „декупаж с напукващ ефект“), изработени с много старание желание.  Браво!

 ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА

Учениците в Клуб „Приложни изкуства“ с ръководител г-жа Иванка Габровска изработиха красиви пролетни картички с различни техники. Подредени са в изложба в Централната сграда на СОУ „Христо Ботев“. Поздравления, ученици – вашите картички са предвестници на така очакваната пролет и на хубавите празници, които ни предстоят!

КОЛЕДНИ КАРТИЧКИ

В Клуб по „Приложни изкуства“, сформиран с ученици от VI и VIII клас на СОУ „Христо Ботев“-гр.Съединение с ръководител г-жа Иванка Габровска, учениците сътвориха коледни картички, използвайки нова техника „скрапбуукинг“. Картичките са изработени по поръчка и с материали, осигурени от фирма „ГОТМАР“ ЕООД. Част от тях ще стоплят с пожеланията си своите получатели, които ги закупят на благотворителния коледен базар на 17.12.2014г. Поздравления за майсторството и изяществото, което сте преплели в тези красиви картички.