Тенис на маса

2017/2018

По проект „Твоят час“ в СУ „Христо Ботев“-град Съединение продължава за втора поредна година да работи клуб за занимания по интереси – „Тенис на маса“. Ръководител е г-жа Николинка Иванова, а целева група са ученици от V и VI, VII клас. Чрез системните ежеседмични занимания у учениците се изгражда спортна и физическа култура, развива се спортното им майсторство.

10.03.2018-„ТЕНИСИСТИ ЗА ПРИМЕР!“

На 10 март 2018г. представителният отбор тенисисти на СУ „Христо Ботев“-град Съединение се представи отлично и завоюва трето място в отборното класиране в Областния турнир по Тенис на маса, който се проведе в град Пловдив. Част от учениците са участници в клуб „Тенис на маса“, сформиран по проект „Твоят час-Фаза 2“ през учебната 2017/2018 година.  Треньорът на младите ни спортни надежди – г-жа Николинка Иванова вярва, че талантът на учениците и тяхната сплотеност ще се увенчават и занапред с още по-добри постижения и много отличия.Поздравяваме ви за достойното представяне! Браво!

04.12.2017г.-ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА

На 4.12.2017г. стартира традиционният Турнир по тенис на маса за ученици от V-XII на СУ „Христо Ботев“-град Съединение. „Тенис на маса“ е любим спорт за много ученици и организаторите на турнира-преподавателите по ФВС г-жа Николинка Иванова и г-н Костадин Апостолов, се радват на големия интерес и ентусиазъм на многото участници. В турнира сериозно участие вземат членовете на клуба, сформиран по проект „Твоят час-Фаза 2“. Пожелаваме успех на всички!2016/2017

15.03.2017-ТЕНИСИСТИ-ПОБЕДИТЕЛИ!

На 15 март 2017г. представителният отбор тенисисти на СУ „Христо Ботев“-град Съединение се представи отлично с много победи на Областния турнир по Тенис на маса, който се проведе в град Пловдив. Част от учениците са участници в клуб „Тенис на маса“, сформиран по проект „Твоят час“ през учебната 2016/2017 година.  Треньорът на младите ни спортни надежди – г-жа Николинка Иванова вярва, че талантът на учениците и тяхната сплотеност ще се увенчават и занапред с още по-добри постижения и много отличия.

Поздравяваме ви за достойното представяне и  спечелените грамоти за призови места! Браво!

КЛУБ ПО „ТЕНИС НА МАСА“

По проект „Твоят час“ в СУ „Христо Ботев“-град Съединение е сформиран клуб за занимания по интереси – „Тенис на маса“. Ръководител е г-жа Николинка Иванова, а целева група са ученици от V и VI клас. Чрез системните ежеседмични занимания у учениците се изгражда спортна и физическа култура, развива се спортното им майсторство. В занятието на 2 февруари 2017г. – в игри по двойки и самостоятелно, се включи и родител на един от участниците в клуба. Поздравления за ентусиазма и за осъзната важност от значението на спорта за здравето на човека!