За училището

ЕЛЕКТРОНЕН ДНЕВНИК НА СУ „ХРИСТО БОТЕВ“ В SHKOLO.BG 

ОТКРИВАНЕ НА ЦЕНТРАЛНА СГРАДА – 1 НОЕМВРИ 2012Г.

НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!

Училищният ни просторен двор- изпълнен е в зеленина и пъстри цветове! Приветлив и приятен за игра, за уроци на открито или спорт, за детски смях и отмора след учебния час.

Нашето училище! СУ „ХРИСТО БОТЕВ“-ГРАД СЪЕДИНЕНИЕ

Автор на видео: Даниела Недялкова, Музика: Bond „Shine“

 

КЪМ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НА УЧИЛИЩЕТО ТУК.

6 януари 2013г. – 165 години от рождението на Христо Ботев!

Историята на нашето училище

Нашият патрон – Христо Ботев

Материална база

За нашия град 

Разходка в Централна сграда на СУ „Христо Ботев“-град Съединение

Разходка в сграда на Начален етап 

Вълнуващите изпълнения на 1 ноември 2012г.

Изпълнение на Венцислав Влаев – ученик от XI клас –тук.

Изпълнение на Самуил Стоянов – ученик от XII клас –тук.

 

 

 

Може да изтеглите Благодарствения адрес от тук.


Може да изтеглите Благодарствения адрес от тук.

 


Медиите за нас …

МОМН   БНТ   BTV   24chasa.bg   TV7    БТА  БНТ2 П-в  Dnes.bg   Teacher.bg   Стандарт   Марица   Дарик   Fakti.bg   Novini.bg   Novinar.bg   Bnews.bg    Sega.bg   Inews.bg   Podtepeto.com    Радио Пловдив   Пловдив 24 часа

Novglas.com   Plovdiv online  Snews.bg  Фокус


Днес – 1 ноември 2012г., е празник за всички нас!

Новата сграда на СОУ „Христо Ботев“ град Съединение беше тържествено открита от премиера  на Република България – г-н Борисов и министъра на образованието – г-н Сергей Игнатов. Размерът на инвестицията, която е финансирана от МОМН, е 1 000 000 лева. Сумата е предоставена за строително – монтажни дейности и обзавеждане на сградата.

Г-н Борисов разгледа новата сграда, пожела здраве на учениците и учителите и връчи разрешителното за ползване на училището на директорката г-жа Йорданка Кичукова. Във връзка с двата нови компютърни кабинета, той  се обърна към учениците със заръката: „Да пазите компютрите, защото са скъпи и са прозорец към света“. В словото си  премиерът  поздрави екипа на училището за спечеления проект  на стойност 103 244 лева  „Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства“.  

Министърът на образованието Сергей Игнатов подари  мултимедиен проектор. „Този 1 милион е по-скъп за всички нас, защото не е от излишъка, а от недоимъка. Направихме икономии, за да не ощетяваме държавата.“ Сбъдна се пожеланието на министъра на есен да звънне, подарения от него, школски звънец в новото училище.

 Г-н Борисов и г-н Игнатов връчиха ежегодната награда „Константин Величков“ за високи постижения в професионалната дейност и принос в развитието на българското образование  на осем учители от цялата страна. Всеки от тях получи плакет, грамота и парична награда от 1000 лева. 

Отворено писмо на СОУ „Христо Ботев“ град Съединение във връзка с предстоящото откриване на новата сграда